Mi a különbség a mechanikus és az elektronikus zár között a szenzoron keletkező információk és azok kiolvasása szempontjából?
De úgy is kérdezhetném hogy hogyan működik teljes egészében az egyik és a másik.
Tehát nem felületes válaszok érdekelnek...
"Tehát nem felületes válaszok érdekelnek..."
Tisztában vagyok vele, hogy valamilyen iskolai stb. feladatot szeretnél megoldatni velem.
De nem versz át, hősiesen ellenállok.
Ja, az emberekből mára kiveszett az a képesség, hogy önállóan megoldjanak dolgokat, mindent készen várnak.
A tesóm mondja mogy milyen jól megcsinálta a laptopját, mert most már nem melegszik annyira. Letöltött valamit és már jobban hűt.
Ja, folyton megy a venti.
Megmutattam neki, hogy kikapcsolja a gépet, akku ki, 6 csavar ki az aljából, és a beszívott, szőnyeggé összeállt szöszt kiveszi a ventilátorból.
Érdekes módon, már nem melegedett többet.
Annak idején nekem a fotózásért könyvtárba kellett járni és nem másnak írogatni hogy keressenek ki dolgokat helyettem.
Én valami olyasmit olvastam régebben (most nem néztem utána, ezt tényleg megteheted te is), hogy az elektronikus zár használatakor van valami "ghosting" vagy mi is volt a neve, a lényeg hogy homályosabb, kevésbé kontrasztos lesz a kép. Persze így lehet pl. 1/16000-es záridőt (Nikon) is használni, ami tulajdonképpen teljességgel felesleges...
Az első linken található cikket mindenképp olvasd el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!