Hogyan tudom telefonom (Huawei P9Lite 2017) belső memóriájából áthelyezni a fotókat sd kártyára?
Figyelt kérdés
2019. aug. 5. 12:21
1/3 Mr. V. válasza:
A beépített fájlkezelővel vagy töltsd le a Total Commander-t és azzal sokkal egyszerűbben és áttekinthetőbben. Durván 1-2MB a program, emellett tud zenelejátszást és fájlszerkesztést is a sok más extra mellett, mint Windows LAN csatlakozás, FTP, ...
Telefonfüggetlen.
2/3 anonim válasza:
A telefonon van egy "fàjl" nevezetű alkalmazàs, ha jól tudom. Na, ott lehet. Kijelölöd a fàjlokat, akkor azt hiszem ràmèsz arra, hogy "àthelyezès". Pont pàr hónapja cserèltem le a Huaweiem, szóval pontosan nem tudok segíteni sajnos, de azt hiszem "fàjl" vagy "fàjlok" nevezetű az alkalmazàs.
3/3 Paavuk Morozov válasza:
File kezeléshez rootolt telefon kell.Inkább küld fel felhőbe,onnan letölthetsz akárhová.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!