Fülhallgatón keresztul nincs hang a laptopon?!
Figyelt kérdés
Vettem egy uj laptopot,gamert,alapbol siman jo minden,viszont bedugtam a fulhallgatom,vagy a fejhallgatom,vagy kulso hangszorot,egyiken se szol,neztem a hangeszkozoknel nemis latja a gep,otlet?2019. júl. 22. 18:20
1/8 anonim válasza:
Nézesd meg olyannal, aki ért hozzá.
2/8 Morzsi007 válasza:
Jó helyre dugtad a kábelt? Kimenet engedélyezése?
3/8 anonim válasza:
Sok laptopnál (például az enyémen is) nem sima stereo a hang ki/bemenet, hanem 4 pólusú, ott van egy mikrofon bemeneti vonal is.
A gép specifikációjában meg tudod nézni, hogy nálad is ez-e a helyzet. Ha igen, akkor egy egyszerű Y elosztót kell venned, aminek a dugóját a laptopba dugod, a fülhallgatót a kábelen lévő egyik aljzatba, az esetleges mikrofont pedig a kábelen lévő másik aljzatba.
4/8 A kérdező kommentje:
Van ilyen elosztom,elozo laptopom ilyen volt,1bemenet volt,de most kulon van a mikrofonnak es a fulhallgatonak,probaltam azert de nemmegy
2019. júl. 23. 15:44
5/8 A kérdező kommentje:
Egyebkent egy MSI GL63 8sd rol van szo
2019. júl. 23. 15:44
6/8 A kérdező kommentje:
Nemtudom jelent e valamit,de ha pl megy hangszoron a zene,es bedugom a fulest,akkor elhallgat a zene,tehat valamit megis erzekel csak nemjon at a hang
2019. júl. 23. 15:48
7/8 Morzsi007 válasza:
Nem lehet , hogy digitális jelet küld ki nem pedig analógit. A hang beállításánál nézz utána. Milyen rendszer van fent a gépen ?
8/8 A kérdező kommentje:
Win 10pro
2019. júl. 24. 09:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!