Ti mit tennétek, ha hirdetés útján eladnátok egy elektromos barkácsgépet, ami a vevőnél varázslatos módon azonnal elromlik?
Eladtam egy fémesztergát, nálam kifogástalanul ment mindig, a vevő ki is próbálta nálam, ott se volt semmi baj vele, kifizette, elvitte, és egy nap után telefonál, hogy nem indul el, be se kapcsol.
Hogy lehetne rájönni, hogy nem ő rontotta el talán azért, hogy utána negyed áron eladjam, és ő megvegye álnéven? Vagy csak kiszedett egy alkatrészt belőle, ami kellett valamire, és úgy adja vissza? Vagy rájött, hogy nem is kell neki, vagy talált olcsóbban, és azért rontotta el, remélve, hogy visszaveszem, és akkor inkább a másikat veszi meg.
Ti visszaadnátok neki a pénzt?
Elfelejtette bedugni a konnektorba, nekem is volt ilyen delikvensem.
Haverom dolgozott PC support csoportban 10-ből 9 esetben azért nem ment, mert nem volt bedugva, esetleg bekapcsolva az elosztó, vagy le volt kapcsolva a gép hátulján az áram, de olyan is volt aki simán elfelejtette megnyomni a bekapcsoló gombot és előtte meg alvó üzemmód helyett kikapcsolta a PC-ét.
#11:
Igen, amikor ismerősök azzal hívnak, hogy nem kapcsol be a számítógép, az első kérdésem, hogy be van-e dugva, van-e áram a konnektorban, és a gép hátsó kapcsolója is felfelé van-e kapcsolva.
De aki az esztergát elvitte, azért mégiscsak egy műszaki ember, meg is sértődött, amikor a telefonban kérdeztem, be van-e dugva. Közben tök véletlenül összefutottam vele egy étteremben, és mesélte, hogy a szállításnál egy belső kábel saruja valahogy lejött a csavarról, ezért nem ment. Azt visszacsavarta, és onnantól teljesen jól működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!