Valaki megtudná mondani hogy milyen szerszám kell ehhez? (Több lent)
Üdv!Valaki megtudná mondani milyen szerszám kell ehhez és azt is hogy kb hanyas méret? (Lehetőleg pontosan) Próbáltam minél közelebről (hogy a fokusz is jó legyen) képet csinálni.
Tisztelt kérdező !
Én ki tudom számolni, hogy hányas kulcs kell a cucchoz.
Neked egyszerűen csak meg kell adnod a következő adatokat.
- A foto eszköz külső lencséjének átmérője col-ban megadva.
- A foto eszköz külső lencséjének rádiusza radiánban megadva
- A foto eszköz lencséjének legközelebbi pontja a csavar fej legközelebbi pontja , mínusz a kulcsnyílás mélységének gyöke, négyzetméterben megadva.
- A csavar fejről visszaverődő környezeti fény 45-50 fokos fényárama Candelában megadva.
Ebből már simán kiszámolom.
Legfőképp tolómérő (subler), azzal meg tudod határozni, milyen méretű imbuszkulcsot használj.
Figyelj, mert lehet metrikus és inches is.
A kép alapján ez a legpontosabb meghatározás.
A kérdező kommentje:
Meretet is irtam...
De egy paraszt vagy. Te kérsz segítséget és még van képed így válaszolni? Talán egy "Köszi, a mérettel is tudnál segíteni?"-t betolhatnál legközelebb. Nem olyan hosszú, hogy nehéz legyen telefonról bepötyögni...
"Meretet is irtam..."
Beszarás...
Hozzá ne nyúlj! Ha így kezded, ennek már nem lesz jó vége.
Mert a tahó kérdező tönkremenne anyagilag, ha venne egy filléres inbuszkulcs készletet, amiben minden gyakori méret benne van.
A kép alapján ez egy kerékpár féken szorítja a bovdent, azt hiszem tudom milyen méretű a csavar és a kulcs, de ennek az önérzetes baromnak nem fogom elárulni, vegyen csak egy készletet...
Egyébként jellemző ezen az oldalon, ha valaki már tud képet csinálni és képes még feltölteni is, akkor ennyi volt.
Belöki a képet: nesze vaze.
De semmit nem fűz hozzá, hogy mégis, mi látható a képen, vagy néha azt sem lehet érteni, hogy mit is kell nézni a képen? Mi a probléma?
Itt pedig annyi már nem fért bele, hogy ez egy kerékpár vagy mi, pedig nekem is ott figyel a garázsban, de a képről hirtelen nem ugrott be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!