Próbált már valaki ultrahangos szúnyogriasztót?
A Szúnyogok Süketek..
Hőt, és szagokat érzékelnek..
Minden héten le kell írni? :D
én igen. Nem használ semmit. De az ilyen bedugósak sem.
Szerintem a Raid spray a legjobb.
1992-ben vettem először és utoljára egy kis ceruzaelemes, ultrahangos szúnyogriasztót, az ígéret szerint olyan messze elkerülnek a szúnyogok, hogy csak na...
Észrevettem hogy rászállt a karomra az egyikük, amelyik biztos nem olvasta a használati útmutatót. Még meg is örültem a kiváló kísérleti lehetőségnek, és a már működő riasztót közelebb, még közelebb, majd egészen közel (2 cm-re) tartottam a szúnyog "füléhez". Mindeközben ő vígan kiszívta a véremet és elrepült, elvitte magával az ilyen irányú bizalmamat is.
A sok vakarózás közben meg magamra voltam dühös.
Én már csak a beruházókra lennék kiváncsi, akik ezt a remek terméket itt piacra dobták, és bizonyára marha jól értesültek voltak, hogy idén nemhogy az áradások ellen nem tudnak majd itthon védekezni, de még a rovarirtásra sem fogja futni, még a tavak mellett sem.
Csak nekem tűnik úgy, hogy valahol minden szál egy kézbe fut?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!