Xiaomi Gateway problémámmal tudnátok segíteni?
Nemrég vettem egy Xiaomi gateway-t ami valahogy nem akar működni. Próbáltam beüzemelni és fél nap szenvedés után rájöttem, hogy nem az eszköz a hibás hanem az applikáció vagy talán az én hálózatommal nem kompatibilis az eszköz. Úgy néz ki, hogy amikor csatlakozik az internethez az app ezt nem veszi észre és időtúllépést ír miközben a routerem beállításaiban látom, hogy a Gateway csatlakozva van. Olvastam, hogy a dns szervert ha átállítom a Google dns-ére akkor azzal működnie kéne viszont úgy néz ki, hogy a szolgáltatóm ezt nem engedi. Próbáltam telefonon wifi megosztást 8.8.8.8-as dns-sel és mobilnettel is. Illetve nem hajlandó az app észrevenni a cuccot csak ha China szerveren vagyok. Ezzel kapcsolatban szeretnék segítséget kérni mivel így konkrétan használhatatlan. Van e esetleg olyan megoldás ami nem igényli a dns szerver átállítását?
Link a gateway-hez: [link] (innen rendeltem)
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!