Hogyan lehetsèges hogy csipogott a biztonsági ellenőrzès ha nem volt rajta mágneses vèdő?
Lehet, hogy az őr volt, vagy automatikusan a kapu.
Sok helyen az őr rányom, mert kötelezik őket a szúrópróba szerű ellenőrzésre. Illetve bizonyos kapuk, X-edik vásárlónál is jelez(het)nek.
egyszer:
és van még rakás hasonló a csak nézelődni kell
másrészt gyanítom én se mondta voona azt hogy basszus el akartam lopni csak lebuktam
Ha az előbbi igaz, akkor simán aljasság.
Nehogy már sípolgasson, szúrópróbázzon!
Vétlen embereket kínos helyzetbe hozni, nagy tömeg előtt, ahol ismerősök is lehetnek?
Szinte nem is hiszem el, hogy ezt megtehetik.
Vagy csak (gyakori) kitaláció.
4.-nek.
NEM kitaláció! És nem maguktól csinálják!
A bolt és/vagy a vagyonőr cég előírja az őrnek.
Mondjuk szerintem ez a "puha", vonalkódnak álcázott csipogó simán kitapintható és én eddig csak egy méretben láttam, ami négyzet alakú, lekerekített sarkokkal, eléggé felismerhető ránézésre is, tapintásra meg vastagabb mint egy egyszerű öntapadós címke.
A véletlen motozáshoz annyit, hogy a repülőtéren is van ilyen szabály, hogy nemcsak a tényleges helyzetekben, de random is jelez a biztonsági ellenőrzésen a kapu. Ilyenkor az alkalmazottak nem tudják, hogy most ez csak szúrópróba vagy tényleg van valami az embernél, ezért nyilván elvégzik az előírt tapogatást, "vetkőztetést", detektorozást. Hogy ennek mi értelme van, azt nem tudom, de el tudom képzelni, hogy pl. pszichológiailag fontos, hogy az emberek lássák, micsoda szigor van vagy az is lehet, hogy figyelik azt, hogy hogyan reagálsz erre, van-e valami rejtegetnivalód, amit esetleg nem szúr ki az ellenőrzés.
Ezt onnan tudom, hogy voltunk repülőtérlátogatáson és mondta az idegenvezető, hogy kötelező a random ellenőrzés és a kapu van úgy beállítva, hogy automata módon időnként hamis riasztást adjon le. Ez megmagyarázza azokat az eseteket, amikor azt látod, hogy teljesen átvilágítanak valakit és nem találnak semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!