Rendeltem egy BM-800 kondenzátoros mikrofont, van hozzá usb külső hangkártyám (Media-Tech Virtu Mt5101) és nem működik, beszélhetek bele 1000-rel, de semmi se történik, kimutatta hogy hozzá kapcsoltam. Esetleg a mikrofon kábelével lenne a probléma?
Van driver is hozzá?
Tudna linket küldeni a driver letelepítéséhez?
Ez most komoly?
Miért nem működik, amikor veszel egy gagyi legalja kondenzátor (szerintük professzionális kondenzátoros) mikrofont, aminek SZIMMETRIKUS XLR csatlakozós MONÓ kimenete van, fantomtápot kíván (+48V mindkét jelvezetéken), és bekötöd egy jack csatlakozós külső hangkártyába, aminek a mikrofonbemenete ASZIMMETRIKUS, SZTEREÓ, és az olcsó mikrofonokhoz szükséges +3V tápfeszültség jön ki rajta?
Tulajdonképpen semmi nem kompatibilis semmivel, nem is értem miért kéne ennek működni. Ennek így nem szabad működnie.
Az már inkább. Házi felhasználásra jó lehet, de sokat ne várj tőle. Videót hangalámondani tökéletes.
Egy ugyanilyen USB-s belépő szintű stúdiómikrofon 50-60 ezer körül kezdődik.
"aminek SZIMMETRIKUS XLR csatlakozós MONÓ kimenete van, ...."
Az is fake.
Szimpla 3 voltos táp kell neki.
A kérdező csak azt felejtette el kiválasztani, hogy a gépe az usb mic in bemenetről várja a jelet. Egyébként működhet minden.
At is feltétel, hogy az adott alkalmazás is fel legyen arra készítve, hogy nem a klasszikus mikrofon bemenet az alapértelmezett, van amikor csak ez a gond.
Még OTG kábellel is megy mobilról.
Mivel szeretnéd használni?
Azaz milyen gép, oprendszer, alkalmazás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!