Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ki tud segíteni nyomtatóval...

Ki tud segíteni nyomtatóval kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Nagymamám gépe nemrég újra ett rakva( win 10) ki is próbáltunk mindent hogy működik-e (nyomtató, scanner stb) és működött (ez volt szombaton) és ma már se másolni se nyomtatni nem tudott a nyomtató a patront is megnéztük van benne, minden kábel rendesen be van dugva és csak várólistára helyezi a nyomtatni való dolgokat( vártunk is hátha de semmi) Esetleg tudna valaki segíteni? Szombat óta ma lett először nyomtatva. Volt aki azt modta hogy lehet ahogy ma nyomtatni akart leblokkolta valahogy nem tudom nem voltam ott de azt se tudom azt hogy kéne vissza blokkolni.A nyomtató típusa: Epson styles dx7400 Előre is köszi.

2019. júl. 4. 18:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Nézd meg a nyomtató beállításainál, hogy nem váltott-e kapcsolat nélküli módra. Akkor szokta ezt csinálni, ha hamarabb küld nyomtatást mint ahogy a nyomtató magához tér.
2019. júl. 4. 18:19
 2/5 A kérdező kommentje:
És ezt hogy tudom megnézni?
2019. júl. 4. 18:33
 3/5 anonim ***** válasza:
Pl. megérsz valakit hogy nézze meg neked, aki újratelepítette, az csak ért hozzá.
2019. júl. 4. 19:01
 4/5 A kérdező kommentje:
na megoldódott köszi mindenkinek :)
2019. júl. 4. 19:41
 5/5 anonim ***** válasza:
Szívesen, a fórumok egyik alapvető szabálya, hogy a megoldást illik megosztani, hogy később mások is segíthessenek általa, tanuljanak belőle, visszakereshető legyen stb.
2019. júl. 4. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!