Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Műszaki cikk eladásakor...

Műszaki cikk eladásakor ellenőrzitek, hogy jól működik?

Figyelt kérdés

VHS és DVD lejátszót akarok eladni, de a VHS-t azt se tudom hogy kéne bekötni meg hagyaték, nem nálunk van. Elvileg működnek, de szeretem tudni mit adok el.

Igaz, nemrég adtam el egy másik lejátszót, minden funkcióját kipróbáltam, erre a vevő csak kötekedett, hogy sz..r. Persze, olyat várt el egy 10 éves lejátszótól amit a maiak tudnak, a leírást el se olvasta.

2019. júl. 4. 14:44
 1/2 anonim ***** válasza:
A hirdetésbe beleírsz valami olyas bullsittet, hogy "működőképes, de minden funkciójában nem tesztelt, kérem a vásárlót ennek elfogadására" vagy csak annyit, hogy "nem tesztelt" vagyis bármi lehet. Így kell/nem kell a vásárlónak és kész. Elé kell menni a kötekedésnek.
2019. júl. 4. 15:55
 2/2 A kérdező kommentje:

Igen, bár ezzel gondolom sokan egyből kinyomják, hogy akkor ez lehet nem is működik.

Mondjuk eleve valószínűleg licitre tenném fel, vigyék minél előbb.

Nem tudom aki hónapok óta 10ezrekért árul vhs lejátszót az mit gondol, ezeket nem nagyon használja már senki.

2019. júl. 4. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!