Van e ilyen opció?

Figyelt kérdés
Olyan problémám lenne hogy a mobilnetem hamar elfogy 4gb összvissz nulla, erre van 2 év hűség idő szóval ennek növelése kilőve, otthoni wifi is gyenge játékra nulla és csak 2 év múlva költözünk na most olyan internet, készülék kéne ami korlátlan vagy 100 gb ig lehet használni és az megújul? Ezt használnám mindenre szóval jöhetnek az ötletek
2019. júl. 3. 16:44
 1/3 anonim ***** válasza:

Felfelé bármikor válthatsz hűségidő alatt is, nekik csak jó, ha többet fizetsz. Családtag a telekomnál csinálta ezt, egy hónap után rájött, hogy kevés a net, nagyobb díjcsomagra váltott.

Amúgy elképzelni sem tudom, hogy nem elég a 4 giga, én reggeltől estig messenger/face lógok, megy a játék, a netezés, néha még egy sorozatrész is mobilnetről csusszan be... és sosem fogy el a 4 gigám o.O

2019. júl. 3. 17:12
 2/3 A kérdező kommentje:

Akkor nem tudom mi a francot művelek rajta🤷‍♀️

Semmi extra böngészni se szoktam

Csak igy elég rossz hogy sehogy sincs jó internet

2019. júl. 3. 17:31
 3/3 A kérdező kommentje:
Készüléket találtam, most valami korlátlan simkártya kellene de mindenhol végtelen drága havonta..
2019. júl. 3. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!