Vettem egy Pc-t és lassabb lesz a gép ha nem windows 7-et rakok rá hanem windows 10-et? És akármelyik pc-re lehet rakni windows 10-et?
Figyelt kérdés
Lassabb lesz a Win 10-től?2019. júl. 3. 09:19
1/5 meszike91 

válasza:

Nem lesz érdemi különbség, de a támogatás miatt mindenképp 10-et érdemes telepíteni.
Csak a nagyon régi gépekkel lehet problémája a 10-nek.
2/5 A kérdező kommentje:
Nem egy annyira jó gép.
Spec:
GPU: Geforce GT 610
CPU: Intel Pentium E5700
RAM: 4GB
Ezzel a géppel lenne baja?
2019. júl. 3. 10:00
3/5 meszike91 

válasza:

Na ez tényleg nem mai. Remélem legalább nagyon olcsó volt. Én már biztos nem építenék erre.
Nekem volt hasonló korú gépemen win10. Azzal nem tapasztaltam semmilyen problémát, de nem merném garantálni, hogy neked se lesz.
4/5 MolotovPunk 

válasza:

Erre a gyenge teljesítményre felesleges Win10-et rakni,csak szenvedni és kínlódni fogsz vele.Ilyen gépre kb Win7,vagy Win8 lenne optimális.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Felraktam a win 10-et és semmi baja nincs tőle a gépnek.
2019. júl. 9. 12:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!