Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Xiaomi power bank 2s-t hogyan...

Xiaomi power bank 2s-t hogyan tudom a védelmi üzemmódból be kapcsolni? Mert teljesen feltöltött

Figyelt kérdés

#Xiaomi #powet bank
2019. júl. 2. 21:03
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom miről beszélsz, nem kell kapcsolni semmit.
2019. júl. 2. 22:43
 2/5 A kérdező kommentje:
A leírásba volt valami védelmi üzemmód, ha rá teszem a telefonom nem tölti
2019. júl. 3. 12:09
 3/5 anonim ***** válasza:

Az a védelem túlmerülés, túlterhelés és egyebekre van, automatikusan kapcsol ki vagy be, azaz nem igényel beavatkozást.

Ha túlmerült, akkor csak töltőre kell tenni és ismét működni fog, ha nem hibás.

Ha már jelezte a feltöltődési folyamatot, akkor viszont valamit ki is kellene adnia magából, még akkor is, ha feltételezzük, hogy valami okból már nem tökéletes a cellák állapota.

De ez megint olyan, hogy az elöregedéshez is hosszabb idő kell, és ezt is úgy úgy értem, ha nem hibás.

Ha viszont hiba van, akkor hiba van, azt kell behatárolni, vagy visszavinni garanciában stb.

2019. júl. 3. 18:46
 4/5 anonim ***** válasza:
Mármint a power bank elektronikájának hibájára gondoltam előbb, ha sikerült behatárolni, hogy nem máshol van a gond.
2019. júl. 3. 18:49
 5/5 A kérdező kommentje:

7 órát volt töltőn, amikor ra tettem töltőre mind a 4 fény fel villant. 7 fele usb kábellel próbáltam a telefont tölteni. Onnan gondoltam hogy feltöltődött, hogy az usb fej nem volt meleg, mert ha töltök valamit akkor minimálisan melegszik. Azóta már a 14 napos elállási joggal vissza fogom küldeni, a kérelmet elküldtem.

Köszönöm a választ

2019. júl. 3. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!