Miért nem kapom meg az e-maileket?
Figyelt kérdés
Ma reggel a barátom írt nekem e-mailt, kettőt is de nem kaptam meg. Most egy honlapról várok e-mailt, az se jön meg.
Ki volt írva és most is hogy megtelt a tárhelyem. Most már csomó e-mailt kitöröltem, vagy százat. Ilyen sokat egyszerre korábban nem töröltem. Máskor is kiírta ezt de akkor elég volt jóval kevesebbet kitörölnöm és már kaptam az új e-maileket is.
Most meg hiába töröltem 100at, nem kapom meg az e-mailjeim.
Miért?
2019. júl. 1. 11:10
1/3 A kérdező kommentje:
Ez csak ma reggeltől van így érdekes módon.
Még próbálhatok törölni de nem értem máskor miért kaptam meg normálisan. Akkor is tele volt a tárhelyem mégse kellett 100at törölnöm, hogy felszabaduljon. Elég volt mondjuk 5t vagy 10et.
2019. júl. 1. 11:11
3/3 A kérdező kommentje:
Most már megoldódott a probléma. Még több e-mailt kellett törölni.
2019. júl. 1. 15:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!