Az akkumulátoros biztonsági kamerák megbízhatóak? Érdemes ilyet venni?
Szimpla otthoni felhasználásra gondoltam, hogy az ajtó felett lenne egy kamera, aminek a képét bentről meg lehetne nézni.
Egy általános kamera gondolom villanyszerelést igényel, hívni kell hozzá szakit, stb. ami bonyolítja és drágítja a dolgokat.
Ezért jutott eszembe, hogy esetleg egy akkus biztonsági kamera is elég lenne a célra. Ezek elég sokáig bírják egy feltöltéssel? Érdemes ilyen akkus biztonsági kamerát venni?
"Egy általános kamera gondolom villanyszerelést igényel,"
Ja, egy 12 voltos adaptert kell hozzá csatlakoztatni.
Egyébként vannak vezetéknélküli megoldások a képátvitelre.
Min szeretnéd nézni?
Tévén? Mobilon?
Külön monitoron?
Panel? Családi ház?
A villanyszerelést úgy értettem, hogy ki kell vezetni a falra, ha áramforrásról megy, és ha adapterről megy, akkor elfoglal bent egy konnektort is, ha azt vezeted ki.
Családi házban gondoltam, wifin át nézni számítógépről. Ez nem probléma. Az áramellátás a kérdéses, hogy hogyan lehet egyszerűen megoldani szerelgetés nélkül, hogy a kinti falon is kapjon áramot.
Akkor elég, ha csak az utóbbit nézzük és leírja a megfejtést.
Mi a kérdés?
Az, hogy megbízhatóak-e. Valóban kibírnak-e hosszabb időt, stb.
Számomra az a furcsa, hogy ha van ilyen szerelés nélküli lehetőség, akkor miért nem lehet több ilyet találni? Kifejezetten keresgélni kell, hogy ilyenre bukkanjon az ember, pedig azt hinném, hogy a legtöbb ember megspórolja magának a szerelővel bajlódást, ha nélkül is kiteheti a házfalra könnyedén.
Mi az oka, hogy ezek nem elterjedtebbek? Mi a hátulütőjük?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!