Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » CX-10C dronomnál 1979 a dátum...

CX-10C dronomnál 1979 a dátum a fotoknál. Hogy tudom megcsinálni, hogy normális dátum legyen?

Figyelt kérdés
2019. jún. 26. 09:12
 1/5 anonim ***** válasza:
Öööö. A használati útmutatót ugye még nem olvastad, de azt elvárod, hogy mi kikeressük neked.
2019. jún. 26. 13:38
 2/5 A kérdező kommentje:
nem lattal meg ilyen gepet ezert irsz ilyen hulyesegeket
2019. jún. 26. 14:49
 3/5 anonim ***** válasza:

Valóban nem láttam, de arra próbáltam célozni, hogy

- bármely elektronikus eszköz gépkönyvének elplvasása sokat segíthet a probléma megoldásában

- rengeteg müdja van annak, hogy utólag felülírj egy metaadatot

- valójában a problémád a ki nem szrja le kategóriába sorolható.

2019. jún. 26. 14:52
 4/5 A kérdező kommentje:

1. gondolod ha lenne hozzá gépkönyv, nem egy papirfecnit adnak annak a képével, hogy hogyan kell elemet rakni bele, vagy a neten lenne róla infó akkor itt kérdeznék? erre irtam hogy sose láttál még ilyen terméket csak ész nélkül írsz valami itt divatos sablonszöveget

2. nem a módok száma volt a kérdés

3. ha nem is tartod fontosnak a választ akkor minek szemeteled tele a semmitmondó írásaiddal a kérdést? Unatkozol? nem az volt a kérdés, hogy unalmadban mit szarsz le s mit nem.

2019. jún. 27. 14:12
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia, ez egy elég alacsony kategóriás drón még beállítások menü sincs, tehát fogalmam nincs hogy lehetne. Olyan nagy baj az? Ezt szoftveresen számítógépen lehetne, van egy program, a fpv drónokat állítsák be rajta, de én azt javaslom hagyd úgy, túl lehet élni, főleg egy 20$ (6000ft)-os drónnál :).
2019. júl. 30. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!