Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Miért akadoznak a gépemen a...

Miért akadoznak a gépemen a jáékok?

Figyelt kérdés

Gépem:

Ram:8gb

Videókártya:amd readon hd 6800 serias

Processzor:inet core i5 2350

500 GB hdd

Eddig még sosem akadoztak rajta a játékok én arra gondoltam hogy a pricesszor nincs megfelelően hűtve...megnéztem és valóban a hűtő paszta rá volt száradva...Lehetséges hogy emiatt akadozna hogy nem megfelelően van hűtve a proci...esetleg pasztával bekenném az segítene a dogon?

Megköszönném ha válaszolnátok:)

2019. jún. 24. 12:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Elvileg igen, segíthet. A procihűtés nagyon fontos, főleg ilyen melegben.
2019. jún. 24. 12:50
 2/4 anonim ***** válasza:
Össze van már gondolom roskadva az oprendszer is. Kevés hely van a C meghajrtón, de tényleg lehet az elégtelen hűtés, rossz hőelvezetés is. Talán már egy kitakarítás is segíthet, de ha már szétkapod, pasztázol, stb, akkor mehet rá egy új rendszer is.
2019. jún. 24. 13:07
 3/4 A kérdező kommentje:
Windows 10 pro operációs rendszer van rajta és hely is van a c meghajtón 300gb pontosabban...kitakarítani nem kell ugyanis eggyetlen porszem sincs benne...és szerintem a procihűtés lesz a gond de mondjuk van egy frissítés az a neve hogy windows 10 1903 frissítés még arra tippeltem hogy mivel még azt nem raktam rá azért akadoznak a játékok és kb 2 hónapja vásároltam ezt a gépet a paszta rá volt száradva ezèrt már rendeltem is pasztát! Még jöhetnek a válaszok illetve tippek! Nagyon szépen köszönöm az eddigi és a következőleg érkező válaszokat:)
2019. jún. 24. 14:30
 4/4 anonim ***** válasza:
régi a hdd
2019. jún. 24. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!