Miért akadoznak a gépemen a jáékok?
Figyelt kérdés
Gépem:
Ram:8gb
Videókártya:amd readon hd 6800 serias
Processzor:inet core i5 2350
500 GB hdd
Eddig még sosem akadoztak rajta a játékok én arra gondoltam hogy a pricesszor nincs megfelelően hűtve...megnéztem és valóban a hűtő paszta rá volt száradva...Lehetséges hogy emiatt akadozna hogy nem megfelelően van hűtve a proci...esetleg pasztával bekenném az segítene a dogon?
Megköszönném ha válaszolnátok:)
2019. jún. 24. 12:42
1/4 anonim 

válasza:

Elvileg igen, segíthet. A procihűtés nagyon fontos, főleg ilyen melegben.
2/4 anonim 

válasza:

Össze van már gondolom roskadva az oprendszer is. Kevés hely van a C meghajrtón, de tényleg lehet az elégtelen hűtés, rossz hőelvezetés is. Talán már egy kitakarítás is segíthet, de ha már szétkapod, pasztázol, stb, akkor mehet rá egy új rendszer is.
3/4 A kérdező kommentje:
Windows 10 pro operációs rendszer van rajta és hely is van a c meghajtón 300gb pontosabban...kitakarítani nem kell ugyanis eggyetlen porszem sincs benne...és szerintem a procihűtés lesz a gond de mondjuk van egy frissítés az a neve hogy windows 10 1903 frissítés még arra tippeltem hogy mivel még azt nem raktam rá azért akadoznak a játékok és kb 2 hónapja vásároltam ezt a gépet a paszta rá volt száradva ezèrt már rendeltem is pasztát! Még jöhetnek a válaszok illetve tippek! Nagyon szépen köszönöm az eddigi és a következőleg érkező válaszokat:)
2019. jún. 24. 14:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!