Ha nem tudom pontosan hogy kell kikapcsolni a konvektort, elég ha elzárom a gázcsapot? Fura zúgó hangja van.
Nem vagyok nagy szaki, de biztos nem tesz neki jót, hogy megvonod tőle a gázt, az meg égetné tovább...
Nincs rajta egy nagy gomb, ami lenyomott állapotban van? Azt ha megnyomod, felpattan a gomb és kikapcsol a konvektor. Vagy fotózd le a gombjait, hátha valaki felismeri a tìpust. De szerintem a gázt ereszd vissza.
Nyugodtan el lehet zárni előtte a gázcsapot, lényegtelen.
Az esetleg előfordulhat, hogy újragyújtáskor majd tovább kell engedni, míg begyullad, bár sokszor nem ezen múlik és akkor is nehezen gyújt ősszel, ha nem volt elzárva a főcsap.
Egyébként nem mintha engem nagyon érdekelne, de a fórumos etikett, Netikett egyik szabálya, hogy illik megírni a megoldást is, mert másoknak segíthetsz vele.
Akár közvetve is, mert lehet, hogy olvassa valaki, akik később egy másik kérdésre azért tud válaszolni, mert te előzékenyen megírtad a megoldást.
Vagy épp máskor neked tudnak ilyen módon segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!