Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Izzó búrájának összeragasztása?

Izzó búrájának összeragasztása?

Figyelt kérdés
Energiatakarékos izzónkat javítottam meg és össze szeretném ragasztani az illesztéseknél. Olyan ragasztó kéne ami hőálló de később roncsolás nélkül feloldható pl. benzinnel körömlakk lemosóval stb... Kétkompnensű, b7000 meg normál pillanat ragasztó van otthon de nem tudom erre jók e ezek.

2019. jún. 23. 17:33
 1/8 anonim ***** válasza:
Szilóba szokták nyomni.
2019. jún. 23. 17:36
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Epokitt. 2 energiatakarékos izzó áráért vehetsz egyet. Ez jó boltnak látszik, mert ha ujból széttörik, megint megragaszthatod.
2019. jún. 23. 17:38
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem tört szét. Csak 2 tranyót és 3 ellenállást kellett benne cserélni .
2019. jún. 23. 17:40
 4/8 anonim ***** válasza:

B-7000 epoxi alapú műgyantának pont az a lényege (amiért telefonokhoz is használják), hogy száradás után is rugalmas marad és ledörzsöléssel eltávolítható.

Annyi, hogy elvileg kevésbé hőálló, mint a T-7000 (fekete) vagy T-8000 (színtelen), de attól még kipróbálható.

2019. jún. 23. 17:45
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Rápróbálok majd akkor B7000-el.
2019. jún. 23. 18:18
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként más fórumon is előfordult, hogy amikor LED-lámpák javításáról értekeztem, naivan azt képzelve, hogy tudást adok át, volt aki elkezdett leszólni, hogy mit akarok, vegyek inkább jobbat, márkásabbat stb.

Csak néztem, hogy mi van, elektronikáról szól a téma, ha egyszer valakinek ez hobbija és szakmája is, akkor miről beszélünk?

Majd én is beszólok az autószerelőnek, hogy ne szarakodjon, vegyen inkább új autót, nevetséges...

2019. jún. 23. 18:41
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem kell velük foglalkozni. Sajna ma itt tartunk hogy ahelyett hogy az ember picit is használná a vele született problémamegoldó képességét inkább ész nélkül vesz másikat (belegondolni is rossz pl mennyi cfl, led izzó megy a kukába csak azért mert filléres ellenállás/kondi megadja magát pedig a cső/led még világítana évekig csak az elektronikának a szellőzése nulla azon a kis helyen. Megjavítani valamit ami elromlott érteni hogy működik még hobbi szinten is olyan mint egy fejtörő/kirakós csak hasznosabb ;)
2019. jún. 23. 19:19
 8/8 A kérdező kommentje:
Közben ebayről még berendeltem T-8000 ragasztót is későbbre úgyhogy köszi a tippet.
2019. jún. 23. 23:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!