Aux csatlakozó autóba?
Van egy suzuki swiftem, nézegettem milyen opcióim vannak kreálni bele egy aux bemenetet a hangfalakhoz
Vannak ezek a komolyabbnak tűnő eszközök amit a rádió modul hátuljába kell dugni, pl dension, yatour, 20-30 ezerbe kerülnek, van bennük kártyaolvasó is
Meg találtam sima átalakító kábeleket is amit szintén a rádióba kell bekötni, ez csak néhány 100 ft..
Próbálta már valaki ezeket, megéri az előbbi a felárát, vagy nem jobb számottevően a hangminőség?
Esetleg ennyiért már inkább megéri egy új rádiót venni a kocsiba?
2., nem minősítést kértem hanem egy értelmes választ
Ha ez nem megy akkor inkább ne írj semmit
Az a kérdés mien extrás autóról van szó? pl multikormányos? mert vakkor lehet nem szeretné beáldozni egy usb miatt a kényelmet?
Ugyan lehet olcsón olyan rádiót venni ami tudja az usb-t de általában nem lehet kormányról vezérelni ha pedig azt megszokta az ember...a vezérlés szintén drága...akkor már inkább egy yatur vagy társa :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!