A T home-os Tv "doboz" sípol ha bedugom a falba, hogy lehet megoldani?
Figyelt kérdés
2019. jún. 14. 15:38
1/6 anonim 

válasza:

Te sehogy, cserét kérhetsz esetleg.
Hibás eszközt simán cserélik egyébként, de azt nem tudom, hogy csak sípolásra mit mondanak, hívd fel őket.
2/6 anonim 

válasza:

Hívd az 1414-et és jelentsd be a hibát.
3/6 anonim 

válasza:

Nekem csak egy adón és csak egy film alatt sipol (igaz, halkan). IPTV egyébként.
4/6 A kérdező kommentje:
Családilag használt eszköz, a többieket nem zavarja a sípoló hang de engem már nagyon, ezért én oldom meg. Először gondoltam, hogy a tv a hiba, de a kábel amit bedugok a dobozhoz tartozik, és a hang is mintha onnan jönne, ezért.
2019. jún. 14. 20:16
5/6 A kérdező kommentje:
Szóval, gondolom garancia vagy hasonló alapon meg tudnák így oldani, csak az ő emberüket is hívni baromi drága, az is része?
2019. jún. 14. 20:17
6/6 anonim 

válasza:

Miért drága? Kötelező szolgáltatás, fizetni érte nem kell, sőt az eszköz is ingyen van. Hívd a 1414-et.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!