Nyunyoo kérdése:
Megrázott a telefon töltöm mikor bedugtam a telefonom. Lehet belőle nagyobb probléma?
Figyelt kérdés
Fáj a helye és zsibad. Lehet belőle nagyobb probléma?2019. jún. 11. 21:49
1/4 anonim válasza:
Engem is razott mar meg. Kutya bajod nem lesz. :)
2/4 anonim válasza:
Szia na most itt az a kérdés hogy hogyan rázott meg? Mert ugye a telefon töltő átalakitja a 230 általába 5 v rázott meg akkor abból nem lehet nagy probléma de ha a 230 akkor igen
3/4 anonim válasza:
Egyenáram üt, váltakozóáram ráz.
Az 5 V-os kimenet egyenfeszültség.
De egyébként sem ez a lényeg.
Az áramkörnek legalább két ponton kell záródni az emberen keresztül, hogy érezhess valamit, azért nevezik körnek.
Ja, múltkor beütöttem a könyököm, szinte azt hittem, hogy megrázott valami, pedig csak az ideget találtam el véletlenül. Az tényleg zsibbadt utána is.
De amikor megráz az áram (szakmai ártalom), az meg utána nem is szokott zsibbadni egyáltalán.
Úgyhogy nem ártana pontosabban leírni a körülményeket, az áram belépési és kilépési pontját például.
Vagy fordítva, mivel úgyis váltakozóáram, csak legalább valami értékelhető információt.
4/4 anonim válasza:
"Fáj a helye és zsibad. Lehet belőle nagyobb probléma?"
Igen.
Meghalsz.
Nem most, de elkerülhetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!