Milyen RAM jó a gépembe?
Van egy HP dx2400 microtower asztali számítógépem. Tudom nem egy új darab, de itthoni bázis gépnek és netezősnek nem olyan rossz.
A ram azonban kezd egy kicsit kevés lenni a rendszerhez.
Most 2Gb DDR2 400Mhz ram van a gépben.
Próbáltam 2db 2-2Gb-os DDR2 533Mhz egységet berakni a gépbe. A behelyezéssel nem is volt semmi probléma. Amikor bekapcsolom a gépet, semmi nem jelenik meg a képernyőn, a gép pedig ütemesen sípol. (Akkor találkoztam ilyennel, amikor véletlenül nem azonos frekvenciájú ramokat raktam egy gépbe).
Próbáltam egyesével is, úgy sem működött. A gép a régi ramjával úgy indult mintha semmi sem történt volna. A csere ramok egy 1 magos DDR2 gépben tökéletesen működnek.
Mi lehet a probléma?
Össze játszhat, hogy a gépben van egy GT220 1Gb videókártya, ami ha jól tudom DDR3 technológia.
Op. rendszer Windows 7 64 bit.
BIOS-ban nem találtam olyan menüpontot, ahol lehetne állítani az ilyen órajeleket.
Lehet hogy az én biosomban nincs vagy csak én nem találom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!