Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Milyen gamer egeret vegyek,...

Milyen gamer egeret vegyek, maximum 6000 Ft értékben?

Figyelt kérdés

Barátomnak szeretnék gamer egeret venni ajándékba.

Neki semmi plusz kikötése nem volt, nem is mindennapi használatra kell neki, hiszen csak ritkán játszana vele, leginkább LOL, WOW, Fortnite játékokkal.

Köszi előre is a segítséget!

2019. jún. 9. 14:54
1 2
 11/12 anonim válasza:

Szóval nem mondtam, hogy rossz a 402, csak messze van a 3366-os szenzortól, de a G203 is pontosabb picivel. Abban persze igazad van, hogy fusion engine nincs a G100s-ben, de valami 2,7 m/s értéknél kapcsol, 400 cpi-n játszok full hd-n kompetitív fps-t, soha nem sikerült kiakasztanom játék közben. Ellenben viszont ilyen gondja a 102/203 párosnak nincs, jól van összerakva, közepes méret és tömeg, a szenzor meg szinte kifogástalan, nagyon pro player lehet az aki játék közben hátrányát érzi. Szóval tartom magam ahhoz, ha a méret és forma megfelel, a 102 egy olcsó és jó egér. Persze nyilván egy mmo-hoz nem a pontosság kell elsősorban, ez is igaz.

Én 203-ról váltottam Rival 310-re, szenzorilag nulla difit érzek, bár tesztekben egy minimáis van. To

2019. jún. 11. 18:11
 12/12 anonim ***** válasza:
Én 1000 dpin játszom kb 4-es érzékenységen, egy 50x50-es padon, egyedül a Logitech 403, ami nem akadt meg egyszer sem. Az 502 sincs ilyen kényelmes, nekem a 100-300 Logi kicsike, nem tudom megfogni, csak karommal. A Steel sem jött be formában, a Razer sem.
2019. jún. 11. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!