Utp kábel cseréje?
Figyelt kérdés
Egyik gépen elment a net ma reggel, másik gépen van gondolom kábel probléma a kérdés, hogy szolgáltatónak kötelessége ezt kicserélni e? Vagy nekem kell valahogy megoldani, nem értek hozzá btw.2019. jún. 5. 15:16
1/4 anonim 

válasza:

Nem biztos hogy kábel, az utp kábel a legritkább esetben megy tönkre ha nem nyúzod. Először a gép hálókártyáját nézd meg, majd azt az eszközt amihez csatlakozik. Ha mindkettő tutibiztos jó (mással összecsatlakozik), akkor cserélj kábelt. Neked kell cserélni, az a kábel a tied.
2/4 anonim 

válasza:

"gondolom kábel probléma a kérdés"
Nem értem, miből gondolod. Más nem is jöhet szóba, csakis kábel?
Legfeljebb gyakori dugdosástól lehet baja a csatlakozónak, de csak úgy ránézésre nem romlik meg, nem avasodik, nem is korhad el.
3/4 anonim 

válasza:

"szolgáltatónak kötelessége ezt kicserélni e?"
Nem,de térítés ellenében kimennek hibaelháritásra.
4/4 anonim 

válasza:

Cseréld ki a kábeleket, akkor kiderül, de szerintem is más gond van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!