Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Rátöltöttem az Apple Watch-omr...

Martinlambing kérdése:

Rátöltöttem az Apple Watch-omra a WatchOS 6 béta verzióját és hiba jelentkezett. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Miután a telepítés után újra indult a párosítás megszűnt. És nem tudom párosítani már. Azt írja hogy elavult az iOS (pedig a legújabb van rajta). Néha meg azt írja hogy Apple Watch párosítás törlése. Nem tudom mit tegyek. Köszönöm aki segít😞

#Apple #Apple Watch #WatchOS #watchOS 6 #watchOS 6 beta
2019. jún. 4. 18:42
 1/1 anonim ***** válasza:

De legalább azt már tudod, hogy miért nem telepítünk első fejlesztői bétát napi használatban lévő eszközre, különösen olyanra nem, amit semmilyen kábeles kapcsolattal nem lehet PC-vel, vagy Mac-kel párosítani. Ezek a rendszerek azoknak a fejlesztőknek valók, akiknek van erre eszközük, amin csak fejlesztenek, hogy mire az őszi frissítés minden eszközre kijön, tudja az alkalmazásait tesztelni az új rendszeren.

Más lehetőséged nincs, vársz a következő bétára, hátha orvosolják ezt a problémát, sajnos nincs lehetőség visszaállni, hacsak valamilyen Apple Store-ban (hivatalosban, ha jól emlékszem legközelebb Bécsben van) nem hajlandók segíteni ezen. Esetleg érdeklődhetsz hazai partnereknél, hogy ők tudnak-e valamit csinálni ez ügyben, hátha. De Te otthon semmit nem tehetsz a várakozáson kívül.

2019. jún. 5. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!