Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » World of tanks segítség?

Witcher0372 kérdése:

World of tanks segítség?

Figyelt kérdés
Üdv.Segítséget, véleményeket szeretnék kérni. Egy ideje játszom már a World of tanks nevű játékkal, van jó pár tankom, nem nagy szintüek 5-6-7. churchill 1-7 cromwell t-29 heavy tank. (nem szeretek játékokra kőlteni szóval semmi prémium lőszer semmi extra arany semmi ilyesmi.) Azt vettem észre hogy minnél nagyobb szintű a tank annál jobban ráerőlteti a játék az emberre az extra pénzes vásárlást. Teszem azt leviszek egy menetet a churchill 7-es tankommal, a tankom elpusztul és esetleg még veszítünk is, olyankor többe kerül a tank javítása és a lőszerek ára mint amennyit a csatáért kapok. Ezt más is észrevette? Tudom hogy a játékfejlesztőknek is megkell élniük valamiből de ez nem a legigazságosabb dolog. Mindenhol hírdetik hogy játsz ingyen stb.. elviszi az ember egy bizonyos szintig és tovább nemtud játszani extra kölcségek nélkül. :/Hozzáteszem aki mindenféle prémium vásárlása nélkül játszik jó pár órába beletellik mire felviszi VII-es szintig az ember és utána jön ez..
2019. máj. 30. 19:03
 1/3 anonim ***** válasza:

Ez már mióta így van :)

Ez a wot ha jobb akarsz lenni akkor fizetni kell

2019. máj. 30. 19:28
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha nem akarsz penzt kolteni, akkor jobb ha abba is hagyod a jatekot, vagy megelegedsz kis-kozep tier tankokkal. Vagy legy uberprofi kocka.

Vagy jatsz War thunder-t, ott sokkal jobb a f2p elmeny.

2019. máj. 30. 21:21
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha kikapnak úgy, hogy nem sebeztél semmit és még buktok is, akkor ne csodálkozz, ha nem igazán ad érte jutalmat a játék. Nyilván egy szinten p2w játék, de azért pénz nélkül is lehet boldogulni, csak sokkal több időbe telik. Egyébként ha hosszútvára tervezed a wotozást, akkor szerintem kisebb összeget megéri rá költeni, hiszen míg egy évben mondjuk kijátszol 3-4-5 játékot, amire költesz kb. 20 ezret, addig a wotot évekig tudod játszani, és ha vettél egy prémium tankot az örökre megmarad. (Persze ez az én nézőpontom.)

Egyébként annyiból nem igaz, hogy teljesen p2w, hogy kb az elmúlt 1-másfél évben 8-10 ingyen prémium tankot lehetett megszerezni, ebből kb. 2-3 egészen használható is (ilyen volt pl. a t34-85m, ami egyébként 5 ezerbe kerül, az egyik legjobb tier hatos közepes, és mindenki ingyen megkapta).

2019. nov. 11. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!