Miért csak halkan szólnak a hangalak?
Figyelt kérdés
Ha az erősítőt meg a hangfalakat összedugom, játszok valami zenét, akkor csak nagyon halkan szólnak a hangfalak, akkor is ha maxra feltekerem a hangerőt..próbáltam kábelt cserélni, de mindkét kábelnél ugyan úgy viselkedtek a hangfalak..ez mitől lehet?2019. máj. 25. 22:58
2/4 Gugu Gabor 

válasza:

valami minimális támpontot adjál pkd milyen erősítő ,milyen hangfal..?
4/4 anonim 

válasza:

Aki látott már végfokhibákat, az tudja, hogy vagy zárlatos és nem szól, vagy torzan szól.
Hogy szépen elhalkul, az pont nem jellemző, legfeljebb csatolókondenzátor kiszáradása miatt, de az meg csak féloldalasan, mivel nem egyszerre rohadnak le.
Amúgy meg a kérdés semmit nem mond, valamikor mázsaszám javítottam ilyeneket is szervizben, de ennyiből én sem tudok semmit sem jósolni.
Mi ez pontosan, mit, hogyan csinált rosszul stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!