Mi Band 3-nál, hogy állítom be, hogy megjelenjen rajta az sms meg hasonlók?
Figyelt kérdés
Mármint ez be volt állítva, működött, csak mostanában észrevettem, hogy már nem. Nem is rezeg ha kapok valamit, de pláne nem is jelenti meg. Mi Fit-tel kommunikál, hisz látom a lépésszámot. Alkalmazás értesítés be van kapcsolva benne és ott be vannak rakva az sms és társai, szóval passz. Mit kéne még állítanom, vagy mit állítottam el, hogy mostmár nem működik? Amúgy redmi note 4 ha ennek van jelentősége2019. máj. 23. 16:02
1/1 anonim 

válasza:

Nézd meg, hogy nincs-e Do Not Disturb-re állítva. A Mi Fit-ben az App Alert menüpont alatt van, legalul, elrejtve, tehát előbb a More-ra kell kattintani.
Ha nem ez a gond, akkor szerintem vedd meg a Notify&Fitness appot, és azt használd. Én jobban szeretem, mivel az olyat is tud, hogy az üzenetekből az ékezeteket kiszedi, és így krikszkrakszok helyett legalább az ékezetmentes betű látszik. Ha felrakod, ne felejtsd el a Mi Fit-ben kikapcsolni az App alertet, hogy ne ütközzenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!