Adó vevőhöz mikrofonos füles?
Figyelt kérdés
Van egy motorola TLKR t60-as adóvevő azt hiszem. A következő a probléma, az autó túl hangos ezért nem hallom ha beszélnek bele. Vettem egy 3,5 2,5-s átalakítót, hogy fülessel tudjam hallgatni amit mondanak, a füles van mikrofon, szóval amikor telefonba van bedugva akkor ha abba beszélek hallja az akivel telefonálok.
a probléma a következő, az adóvevőnél hallom a fülesbe a beszédet de viszont én nem tudok beszélni.
Amikor nyomom a gombot kellemes sistergés hallható a másik adóvevőből.
Milyen fülest kéne vennem, hogy tudjak beszélni és halljam is a hangot és kényelmesen elfér egy sisak alatt.
2019. máj. 22. 11:18
1/8 A kérdező kommentje:
tlkr t61*
2019. máj. 22. 11:22
2/8 repulo válasza:
A telefonos headset sztereó és 4 érintkezős a jack rajta.
Ehhez mono való ahogy elnéztem Amazon-on, és csak 3 érintkezős a jack rajta.
5/8 A kérdező kommentje:
Vagy nem tudom, az elsőben kettőt kapok? a másodikban meg csak egyet?
2019. máj. 22. 12:17
7/8 repulo válasza:
Elvileg jónak kell lennie az MM-osnak is.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Majd irok, hogy ha kipróbáltam
2019. máj. 23. 02:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!