Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Melyik órát vegyem meg?

Melyik órát vegyem meg?

Figyelt kérdés

Férfi társaim segítsetek pls.

Megtetszett 2 karóra szerintetek melyik éri meg jobban?Az egyik olcsó de jól néz ki csak nem merem megvenni mert hátha ócska kínai szar melyik éri meg szerintetek?

[link]

[link]

2019. máj. 18. 21:22
 1/6 anonim ***** válasza:
Hülyén hangzik, de a jelen felhozatalból szerintem itt most pont az olcsóbbiknak van jobb megjelenése. Eleve ez az árkategória nem éppen az "igényes" zóna a nagyon komoly órafil emberek körében, de mondom, a másodiknak jobb a megjelenése, mégha a LORUS-nál is "no name"-ebb.
2019. máj. 18. 21:27
 2/6 anonim ***** válasza:

Arra kíváncsi lennék (de tényleg, nem ekézni akarlak) hogy mi alapján jutottál el ehhez a két órához, mik a szempontjaid. Mert elég különbőzőek, de esztétikailag egyik sem nagy durranás, sőt.

Nézd meg pl. itt is, elég jól lehet szűrni:

[link]

2019. máj. 18. 21:40
 3/6 A kérdező kommentje:
Csak tetdzik ez a 2 óra de nem tudom melyik éri meg jobban mint irtam.
2019. máj. 18. 22:09
 4/6 Ypszilon1980 ***** válasza:

Mire kell attól is függ.

Nekem a hobbim az órák, és eddigi tapasztalataim alapján mondom a véleményem.

A Lorus mindenképpen jobban megéri, már csak a Seiko óraszerkezet miatt is, ásványi üvege van, elegánsabb, jobban mutat, jobban felkelti a figyelmet, tartósabb.

A Curren nem tetszik, egyáltalán nem mutat jól, túl van dizájnolva, az óralap két részre való osztással nem kelt jó hangulatot, nekem inkább olyan csak divat miatti érzést kelt, nem is tudom igazán ez milyen óra, szerintem valami kínai cucc, ez a piros-fehér felirat eléggé jellemző ezekre.

2019. máj. 18. 23:09
 5/6 A kérdező kommentje:

#4 Na pont ilyen választ szerettem volna😀

Én nem vagyok jártas a témában mert nem szoktam órát hordani meló miatt meg szerintem nem is fogom sokat, de köszönöm a válaszodat! Sokat segítettél k)öszi😁👍✌️

2019. máj. 18. 23:48
 6/6 Ypszilon1980 ***** válasza:
Azért kérdeztem mire kell, mert ha Lorus ami mellett döntesz és csak így utcára kell meg sportos öltözékhez, akkor inkább egy világosabb számlap, akár kék, vagy szürke, ilyen tipusban van világos számlappal is.
2019. máj. 19. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!