Melyik órát vegyem meg?
Férfi társaim segítsetek pls.
Megtetszett 2 karóra szerintetek melyik éri meg jobban?Az egyik olcsó de jól néz ki csak nem merem megvenni mert hátha ócska kínai szar melyik éri meg szerintetek?

Arra kíváncsi lennék (de tényleg, nem ekézni akarlak) hogy mi alapján jutottál el ehhez a két órához, mik a szempontjaid. Mert elég különbőzőek, de esztétikailag egyik sem nagy durranás, sőt.
Nézd meg pl. itt is, elég jól lehet szűrni:

Mire kell attól is függ.
Nekem a hobbim az órák, és eddigi tapasztalataim alapján mondom a véleményem.
A Lorus mindenképpen jobban megéri, már csak a Seiko óraszerkezet miatt is, ásványi üvege van, elegánsabb, jobban mutat, jobban felkelti a figyelmet, tartósabb.
A Curren nem tetszik, egyáltalán nem mutat jól, túl van dizájnolva, az óralap két részre való osztással nem kelt jó hangulatot, nekem inkább olyan csak divat miatti érzést kelt, nem is tudom igazán ez milyen óra, szerintem valami kínai cucc, ez a piros-fehér felirat eléggé jellemző ezekre.
#4 Na pont ilyen választ szerettem volna😀
Én nem vagyok jártas a témában mert nem szoktam órát hordani meló miatt meg szerintem nem is fogom sokat, de köszönöm a válaszodat! Sokat segítettél k)öszi😁👍✌️

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!