Fb hogyan tudom megtalálni IP. CíMET?
Sehogy, mivel az oldal nem teszi közzé. Nem is tehetné, hiszen személyes adat, valamint a szolgáltatással összefüggően kezelt adat, ami nem lehet nyilvános.
Neked pedig felhasználóként nincs semmilyen eszközöd hogy bárkiét is kinyerd vagy kikérd az oldaltól.
Harmadrészt pedig te a világon semmit nem fogsz egy IP-címből megtudni még akkor sem ha megszerzed, mivel abból további személyes adat szintén nem kérhető le vagy deríthető ki.
Már a kérdést se értem, hogy mit szeretnél.
A facebook.com domainhez tartozó ip-címet keresed?
Konkrétan az fb-nál nem tudom, de az ip alapján itt írják hogy lehet visszafejteni nagyjából hova mutat.
Semmit nem ér az IP cím alapú helyzetmeghatározás, mivel ez csak becslés, és a szolgáltatód valamelyik alközpontjáig tud követni. Ha rákeresel, van hogy több tíz kilométert is tévednek a detektáló oldalak. Ez messze nem helyzetmeghatározás, mikor én X megyeszékhelyen élek és kiadja az oldal Y megyeszékhelyt, vagy határhoz viszonylag közel akár teljesen másik országot.
Ezek semmire nem jók, és attól hogy te tudod, hogy TALÁN X városhoz köthető a kiosztott cím, még mindig nem tudtál meg semmit, következtetést levonni belőle pedig értelmetlen, mert lehet tök fals is az eredmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!