Silverman2006 kérdése:
Google keresőn belül hogyan tudok kilépni a Yahoo-ból?
Figyelt kérdés
Beléptem Google-ba és amikor rákerestem valamire a felső keresősávba egy Y jel jelent meg. Ha pedig rákerestem valamire egy más dizájnal rendelkező felület jelent meg(más betűtípus, szinezés). Addig rájöttem, hogy ezt a Yahoo csinálja, de hogyan lehetne ezt megszüntetni? Válaszokat előre is köszönöm.2019. máj. 11. 18:37
1/3 anonim 

válasza:

Ha van Yahoo fiókod, abból a yahoo.com oldalon tudsz kilépni, de az nem csinál ilyeneket, jogilag nem is tehetné.
Lehet egyéb böngészőeltérítés (hijacking), amit víruskereső és hasonló programokkal lehetne megtalálni.
Első lépés a cookie és cache törlés.
Kipróbáltam egyébként, véletlenül van egy régi Yahoo loginom, semmi ilyet nem csinál.
2/3 anonim 

válasza:

A Chrome beállításainál állítsd vissza az alapértelmezett keresőmotort googlera.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat, a keresési motornál(vagy minél) kelett beállítani.
2019. máj. 11. 19:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!