El tudom adni az ötletem?
Attól függ milyen ötlet.
Ha ennyire nem tudod behatárolni nem biztos hogy... Eladaskesz.
2019. máj. 11. 18:13
2/12 A kérdező kommentje:
Egy forditó redszer lenne amit több felé képpen lehetne használni több redszer lehetne csatlakoztattni .
de ki venne hasznat es mihez?
2019. máj. 11. 18:29
4/12 A kérdező kommentje:
Véleményem szerint minden második ember hasznát tudná venni főleg a családosok .
El nem tudom képzelni, minek a családosoknak fordítórendszer, hiszen akik egy családhoz tartoznak, azok általában ugyanazt a nyelvet beszélik...
Ez valami szoftver?
Mindenesetre valami befektetőt kéne keresned, gondolom, aki épp nem tudja, hova rakja a millióit, és neki elmondani, hogy mi lenne ez az egész.
2019. máj. 11. 19:26
6/12 A kérdező kommentje:
Igen az lenne de ha el mondom minek lenne szügsége egy csaladnak ilyenre akkor lőhetem az egeszet :D
Olyan ötlettel, hogy "ez meg ez de jó lenne" Dunát lehet rekeszteni. Attól még az értékük nulla. Keress meg egy fejlesztőcsapatot, és említsd meg, hogy van egy remek ötleted, de nem mondod meg mi az, mert akkor ellopják. De már most is van a telefonra több olyan alkalmazás, hogy belebeszélsz és elmondja más nyelven. Akár családosoknak is.
2019. máj. 11. 20:40
8/12 A kérdező kommentje:
Nem ez nem ilyen :) kutakodtam utána hataha van ilyen de egyenlore nincs még sehol a vilagon többen azt mondjak hogy a kinaikat keresem fel fele mert ugye ők fejletebbek :) majd hétfőn ki derül megyek e valamire az ötletem el
Ha beszédet oda vissza fordító füles párra gondolsz, az már kb 1 éve van, minden másra ott a google fordító, már magyarul is elég perfekt.
Nem ötletekből van kevés a világban, hanem a kivitelezésükre fordítható pénzből, időből és szakemberből.
Ha már kész fejlesztésed lenne és csak a gyártáshoz, reklámhoz, terjesztéshez kellene tőkét találnod, akkor sem lennél könnyű helyzetben.
2019. máj. 11. 22:30
10/12 A kérdező kommentje:
Igen ezzel tisztàban vagyok nem lesz könnyű az biztos! De még az is elképzelhető hogy egy ilyen dolgot amit ki gondoltam probaltam tervezni stb.... meg sem lehet csinálni mert még fejletlen ez a terület! Ez nem egy egyszerü forditó lenne ez azert is lenne olyan nehéz ki dolgozi meg valósitani.... de nem vesztek vele ha utána kerdezek egy fejletebb tudású országtól :)
Kapcsolódó kérdések: