Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogyan töröljek úgy videót...

Hogyan töröljek úgy videót youtuberól, ha már elfelejtettem az akkori jelszavam?

Figyelt kérdés
Kb.5 éve tettem fel videókat és már nem emlékszem a jelszóra most pedig sehogy nem tudom leszedni.Mit tegyek?

2019. máj. 9. 21:28
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Az már ott marad!
2019. máj. 9. 21:33
 2/4 A kérdező kommentje:
Tényleg semmit nem lehet csinálni?😢
2019. máj. 9. 21:37
 3/4 anonim ***** válasza:
46%

Belépsz az e-mail fiókodba és törlöd.

Ha nem tudod hitelesíteni, hogy te vagy az semmit nem tehetsz. Hozzá kell férni az e-mail fiókhoz.

Ha tudod az e-mail címedet és adtál meg biztonsági e-mailt, telefonszámot, kérdést vagy mást akkor be tudsz lépni, ha nem akkor szívtad.

Ez az egy módja van. Esetleg egy levél írással próbálkozhatsz, hogy te vagy az, de nincs meg az az account, de nagyon szetetnéd törölni azt a videót.

2019. máj. 9. 22:05
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Ezért jó ez a youtube, az ember csak a saját videóihoz fér hozzá.

Mások számára bosszantó videóihoz nem.

De sok "elfelejtettem a jelszavamat, hogy férek hozzá" kérdés volt már...

2019. máj. 9. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!