Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Az xbox360on el lehet indítani...

Az xbox360on el lehet indítani usb-n a játékot?

Figyelt kérdés
HA lehet le írnátok, hogy kell?
2010. júl. 6. 13:54
 1/2 anonim ***** válasza:

Azt nem tudom, hogy pendrivera lehet-e játékot rakni, úgy mint a vinyóra, de ha igen, akkor onnan elindítható sztem.

Viszont vannak ilyen freebootos gépek, amiknél (a konzolok kb 1-2%a) lehet így indítani sztem, de ha nem is pendriveról, akkor simán fellehet másolni a winchesterre és onnan indítani és még ki se kell írni.

2010. júl. 6. 14:23
 2/2 A kérdező kommentje:
köszi! De a pendrivera milyen formátumba másoljam a játékot mert 16gb-s PD-ém van de ha ntfs re formázom akkor nem érzékeli a gép ha pedig fat32 akkor meg nem engedi fel másolni mert nem bírja el a nagy filet a fáj rendszer!
2010. júl. 6. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!