Milyen mélynyomót tudnátok ajánlati a G-astraba?
Sziasztok! Jelenleg az Astrámban van egy Pioneer SPH-10-BT fejegység, és az első ajtókban egy pár Eton POW 200.2 hangszóró.
Azt szeretném kérdezni hogy emellé a szett mellé milyen mélynyomót tudnátok javasolni, ami ár érték arányban kedvező. Illetve egy erősítőre is szükségem lenne, aminél szintén tanácstalan vagyok. Válaszotokat előre is köszönöm!

Szerintem egy közepes teljesítmény elegendő lenne. Főként elektronikus, House, deep house...
Szeretem a jó kis remixeket, és ha átfogóan kellene fogalmaznom akkor olyan zenéket amiket egy buliban is lejátszanak. Sajna nem tudom jól elmagyarázni.
A lényeg, hogy jól jönne egy kis plusz mely hang a mostani hangzáshoz a kocsiba. Nincs szükségem száz ezres nagyaságú mélyládára, de azért jobb kellene mint a legalapabb.

Akkor vagy egy erősebb 4 csatornás erősítő a mélynyomónak+a szettnek, vagy egy 2 csatornás erősítő a szettnek, és egy monoblock a mélynek. Utóbbi esetben jóval nagyobb mélynyomót lehet alkalmazni.
Facebookon lépj be az Autó hifi adok veszek tanácsadás csoportba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!