Milyen eladhatatlan elektronikai készülékek és eszközök léteznek?
Figyelt kérdés
2019. máj. 1. 11:17
11/17 anonim válasza:
Eladhatatlan Lenovo Ideapad, három éves, Windows 10-el. Eddig kétszer járta meg a szervízt, Intel Celeron procival. Még 30 ezerért se kell senkinek. Borzalmasan rossz, talán gyereknek jó lehet. (Unokaöcsém adta oda, nekik sem kell).
12/17 A kérdező kommentje:
Van 1 ismerősöm aki egy hajvágó hajnyíró gépet nem tudott eladni . Szerintem annak higéniai okai lehettek. Lehet féltek a vevők,hogy milyen tetves fejbőrű emberek használták.
2019. máj. 1. 15:25
13/17 anonim válasza:
#5 féltékeny vagy, mert neked nincs?
14/17 anonim válasza:
#13 Ez jó vicc, ha látnád a szervizem raktárát. Vannak dolgok, amiket sajnálok kidobni. Hiába tudom, hogy kacat.
De eladással nem szeretek foglalkozni, inkább leadom hulladékba, ami arra jogosult.
Viszont van egy hülye hobbim néha, akár hajnyírót vagy más dolgokat is megveszek a lomos piacon, ami valami jobbfajta típus és olcsón adják.
Azt én apró darabjaira szétszedem, mosás, tisztítás, szükség szerint hipós fertőtlenítés, összerakás.
Akkus csavarhúzónál stb. átépítés Ni-Cd --> Li-ion akkura.
...és van egy újszerű eszközöm, bagóért.
15/17 A kérdező kommentje:
az én hajvágom 3 ezer volt újonnan bagó sem olcsó manapság . Cigaretta árára gondolsz akkor az már ezer fölött van doboza. ezzel csak annyit akarok mondani,hogy azzal,hogy te értesz hozzá az addig jó ,de annak aki nem ért hozzá az sem fog beledögleni abba a legolcsóbb fajtába hajvágót illetően. Ezt csak úgy mondtam. Tudom,hogy méregdrága hajvágók is léteznek már.
2019. máj. 1. 19:48
16/17 A kérdező kommentje:
addig kocsikázzon elektromos autókkal meg vágja a haját vágóval és telefonáljon amíg li-ion lítium van a földön mert egyszer elfogy az is.
2019. máj. 1. 19:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!