Internet sebességben melyik tűnik jónak?
Most akarok internetet beköttetni, de nem tudom melyik sebesség mit takar:)három közül választanék:
1.:Sebesség 20/10 Mbit/s
2.: garantált sebesség 256/128 kbit/s
3.:Letöltési sebesség 1 Mbit/s, garantált 0,375 Mbit/s
Feltöltési sebesség 0,5 Mbit/s, garantált 0,125 Mbit/s
na ezeket másoltam ki, mert ezeket ígérik a legalacsonyabb legolcsóbb csomagokban.
Igazából a letöltés nekem nem fomtos, inkább internetezni szeretnék, tehát nem filmeket tölteni, csak hogy normál sebességben fusson e böngészőm
melyiket ajánlanátok?
Beírhattad volna, hogy honnan nézted.
Igazából nem értem, hogy a 3. az most egy másik csomag?
Ha ennél van olcsóbb csomag, akkor válaszd azt, mert írtad, hogy ez az, de nekem a 20/10 az már egy közepes csomagnak tűnik.
A sebesség az maximum, amivel tudsz tölteni.
A garantált pedig az, hogyha nagyon terhelt a hálózat, akkor min annyival fog jönni, de az alá elvileg nem mehet, tehát "garantáltan" annyi.
A 3. akkor az egy másik csomag lesz. Ez nem egy mobilnet véletlenül?
ott pedig ugyan az 1 Mbit a maximum és 0,5 a garantált.
Az első az DIGI-s ugye?
Mert, ha igen én azt választanám. Olcsó, gyors és én rosszat még nem hallottam róla. Sajnos nálunk nem lehet bekötni.
Ha már itt tartunk, akkor nem tudja vki, hogy hol lehet megnézni, hogy hol érhető el a digis net?
A hivatalos weboldalon semmit nem találok róla.
Amúgy írhattál volna árat is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!