Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Vett már valaki felújított...

Vett már valaki felújított laptopot?

Figyelt kérdés
Sziasztok, szeretnék laptopot venni, de az árak az egekben, a használt termékekben nem bízom. Ezért gondoltam hogy veszek egy felújított laptopot 2 év garival. Én a Lenovo ThinkPad Edge e540-et választottam. Mi a véleményetek?

2019. ápr. 23. 23:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Thinkpad jó. de inkább a T szérián belül válassz gépet.. :)
2019. ápr. 24. 00:17
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha az a kérdés, hogy érdemes-e felújított laptopot venni: igen. A számítógépekben nincs mozgó alkatrész, ami tönkremehetne, mint egy autóban. Helyesebben van, de azok filléres tételek: hűtőventi, billentyúzet, és a többi.

Hogy Thinkpadet érdemes-e, nos, itt mindjárt ölre fognak menni a márkahívek. Ha beírom ide, hogy én Delles vagyok, tuti meg lesz említve szegény anyám is. Ezen tök fölösleges vitázni, ugyanúgy, mint az autómárkákon. Egy bizonyos árkategóriában minden gyártmány majdnem pont ugyanazt nyújtja, egyik sem tud lényegesen többet, mint a másik. Az autókkal való összehasonlítás még nem is helyes, mert ez olyan, mintha minden autóban ugyanaz a motor volna, csak a karosszéria más. Teljesen mindegy, milyen laptopot veszel, az számít, ami benne van.

2019. ápr. 24. 03:39
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

#1-es azért nem a T szériából választottam, mert azokban nagy többségben nincs dedikált videokártya. Ebben a modellben viszont van.

#2-es nem számít a márka, nem amiatt választottam (a fő érv a garancia és a teljesítmény).

Amúgy valakinek van ötlete hogy ezekben az akksi mennyit bír kb? Mert az oldalon csak az van írva hogy hasznákt-működőképes.

És még azt szeretném, hogy használt gépet érdemes lehet venni, garancia nélkül?

2019. ápr. 24. 14:31
 4/4 anonim ***** válasza:
x-es Thinkpadom van, négy éves és hibátlan. Használt üzleti laptop-
2019. ápr. 27. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!