Miért nagy a pingem stream közben?
Figyelt kérdés
Sziasztok mikor vagy apexezek vagy fortnitozok streamben akkor nagy a pingem a minőség jó nem laggol semmi 720p-ben streamelek! Miért van az hogy streamben nagy a pingem??? így nem lehet játszani értelmes válaszokat várok :D2019. ápr. 11. 17:46
2/4 A kérdező kommentje:
Értelmes válaszokat vártam úgy tűnik nem sikerült meg értened ez által arra a következtetésre jutottam hogy neked egyáltalán nincs eszed! Le írom még egyszer a problémámat: Szóval ha fortnitot streamelek vagy apexet akkor nagy a pingem alapból nem csak ha streamelek valami tipp??? Jobb net kivan zárva hiszen jó a netem ha a minőség is jó meg nem is laggol :D
2019. ápr. 11. 17:51
4/4 anonim válasza:
Ping hiba egyetlen dolog miatt van! Sz*r a neted! Ha nincs (akàr Ethernettel) min. 20mb fel/letöltési sebessèged, akkor a pinged valószínűleg azért van.
Egyèbkènt mennyi pinged van?
Csak mert itt egy összehasonlìtás:
0-50 tökèletes ping
51-100 még kibìrható
101+ már szar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!