Szerintetek mi adhat ki ilyen sípoló hangot?
Kint a gangon az ajtóm előtt hallani ilyen alacsony frekvenciájú sípoló hangot, fogalmam sincs mi lehet az (annyit tudok, hogy van itt pár klíma, azaz légkondi az ajtók felett). És én attól félek, hogy beszűrődik a lakásomba is, már meghallgattam rengetegszer, hogy átjön-e, de mindig csak ilyen belső sípoló hangot hallok, meg hatalmas itt a csend, mert jól szigetelnek a nyílászárok, tehát egy egyszerű papírzörgés is 10x hangosabb. :(
Két kérdésem lenne, az egyik, hogy ez a sípoló hang okozhat nekem valamilyen bajt? félek attól, hogy fájna tőle a fejem, persze akkor is ha csak minimálisan szűrődne be (bár nem hallok semmit a "hangos csenden" kívül). A másik kérdés pedig, hogy attól nagyjából meg lehet őrülni, ha minden hangosabb a lakásban, hogyan tudnám ezt csökkenteni?

Ha nem hallod beszűrődni a zajt, akkor biztos nem okoz megbetegedést, legfeljebb az aggodalmad betegít meg.
A lakásban a hangok felerősödését bútorokkal, szőnyeggel, függönnyel tudod csökkenteni, megszünteti a visszhangot.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!