Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Miért nem tudom Xboxon a...

Miért nem tudom Xboxon a 360-as játékokat letölteni?

Figyelt kérdés

Szóval, a kártya megvan a gépen (Xboxon) (tökéletesen működik)

De, ha a le szeretném tölteni a goldos 360-as játékot akkor azt írja hogy, billing account kell ezután az internetre dob és ott amerikai kártyát(?) akar meg adatni.

A profilom magyar ezért nem értem miért dob át az amerikai weboldalra.

Válaszokat köszönöm.

2019. márc. 26. 22:37
 1/6 anonim ***** válasza:
A gép maga az Xbox One?
2019. márc. 26. 22:55
 2/6 A kérdező kommentje:

Gép: Xbox one S

Játék: bármilyen 360-as játék mivel, azt írja hogy, kell billing account maga a gép Hungarian region, magyar bankkártya van hozzá rendelve ezért nem értem.

Lehetőség: change payment method

US Microsoft oldal, Us bankkártya kell hozzá.

A lényeg ezt valahol meglehet változtatni?

Nézegettem neten a weboldalon az adatoknál átállítottam Magyarországra mivel Us volt de, az eredmény ugyanaz :/

2019. márc. 27. 00:16
 3/6 anonim ***** válasza:

Szóval... az Xbox 360 store egy teljesen külön álló dolog az Xbox One storetól. Sajnos maga a gép is csak gyakorlatilag azt tölti be közvetítőként, nem a sajátát használja. A 360 store az Xbox 360as profilodat használja ami csak pár adatot használ az Xbox One profilodból. Például a régiója teljesen különböző. 360 storeból pl 360 gép nélkül csak bankkártyával lehet vásárolni, amit külön meg kell adni.

Ha a profil amit használsz 360on készült akkor az ott beállított címet és országot használja régióként alapból. Ha Oneon csináltad akkor esetleg valami beállítási hiba lehet így kapásból. Én azt javasolnám, hogy menj fel az Xbox.com-ra, jelentkezz be és keresd ki a játékot amit szeretnél. [link] A 360as store felületre fog bedobni és próbálj rányomni a vásárlásra és nézd meg, hogy magyarul kéri-e a kártyadatokat.

Ha nem akkor előfordulhat, hogy a 360as régiód akármilyen okból nem megfelelő. Ezt nem olyan könnyű állítani mint Oneon, külön opció van rá, elvileg itt [link]

Macera is lehet vele, pl feltöltött pénzösszeg vagy megvásárolt játékok (360asok) valószínűleg nem jönnek át vele tehát ha sok mindent vettél akkor kizárhatod magad a használatukból amíg vissza nem mész és nem lehet csak évente egyszer váltani.

2019. márc. 27. 12:14
 4/6 anonim ***** válasza:
Még valami, én mindenképpen megpróbálnám beírni a kártyát a weben és kiválasztani az adatoknál Magyarországot hátha az helyrerakja a dolgokat. Ha nem akkor még mindig kitörölheted.
2019. márc. 27. 12:16
 5/6 anonim ***** válasza:
Én még volt előfizum csak úgy tudtam birtokba venni az Xbox 360-as játékokat, Xbox One-ra, hogy felmentem számítógépről marketplacere, és ott bejelentkezve úgy mentem végig rajta mintha megvennén, csak közbe az áránál az volt hogy ingyenes.
2019. márc. 27. 13:33
 6/6 A kérdező kommentje:

Úristen, köszönöm szépen működött!

Nagy respect, és köszi a gyors választ

2019. márc. 27. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!