Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Windows 10 PIN kód mit véd,...

Windows 10 PIN kód mit véd, és hogyan?

Figyelt kérdés
Igazán arra lennék kíváncsi,hogy az egész Winchester tartalmát vagy csak maga az OP rendszerben lévőt védi?Átkerestem a netet de sajnos nem találtam semmi kézzel fogható dolgot erről a kérdésről.

2019. márc. 24. 15:29
 1/4 anonim ***** válasza:
A Windows 10 ben nincs is PIN kód. Nem tudom, mit kerestél?
2019. márc. 24. 15:54
 2/4 anonim ***** válasza:

Van pinkód, úgy mint a telefon képernyő zárnál is. Nem jelszó védi, hanem pin. Van valami minta zár is, de azt annyira nem néztem. Aki ért hozzá annak mindegy milyen jelszót raksz rá, aki meg nem annak meg ugyan mindegy. Másik gépbe ha bedugja a winchestert, akkor ott ugyan úgy kéri majd a kódot, máskülönben nem engedi tovább.

2019. márc. 24. 16:15
 3/4 anonim ***** válasza:
53%
Igen, igazad van. Én még nem is hallottam eddig róla. Most utánaolvastam a Googliban, de ami magyarázat van rá, az valami rossz magyarítású szöveg, nem is értettem meg. Bocsi!
2019. márc. 24. 16:52
 4/4 anonim ***** válasza:
Tipikus példája annak ezen az oldalon, amikor valaki olyan szól hozzá, akinek fingja sincs a dologról. Ez legalább elnézést kért.
2019. márc. 24. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!