Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Messengernél hogy lehet...

Messengernél hogy lehet beállítani a farkas (sötét) üzemmódot?

Figyelt kérdés
szeretném tudni hogy kell a dark sötét üzemmódot beállítani a másik problémám meg az hogy most frissült a Messenger és eltűnt az a dolog hogy a másiknál is tudom törölni az üzenetet és ez így nagyon rossz hogy lehet visszacsinálni?
2019. márc. 17. 22:24
 1/6 anonim ***** válasza:

farkas 😂😂😂

Elvileg küldesz egy 🌙 emojit bárkinek és megjelenik ez a lehetőség. De nem mindenkinél megy.

2019. márc. 17. 22:39
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem mindenkinél működik a dark mode, mivel még béta verzió. Küldj el valakinek egy ilyen holdat 🌙 és felül megjelenik, hogy be tudod kapcsolni a dark modod. Az is lehet, hogy semmi se történik, akárcsak nálam. Én pedig még most is tudok mindenkinél üzenetet törölni.
2019. márc. 17. 22:40
 3/6 A kérdező kommentje:
Az a hülye billentyűzet a telefonomon sokszor átjavít
2019. márc. 17. 22:47
 4/6 anonim ***** válasza:

A mindkét félnéli üzenet törlésnél több feltétel is van. Többek között egy idő korlát és ha jól rémlik akkor ha a másik megnézte szintén nem lehet (bár mintha, már egyszer engedte volna úgy is).

A sötét módot meg már írták. Azt nem értem, hogy sokan miért hisztiznek miatta. Nálam se megy, de várok, nem tudok vele mit kezdeni. Semmi kőze a telefonhoz, az aplikációhoz és más egyébhez. Ez a személyes facebook fiókod beállítása és nem másé. Lehet valakinek a legújabb telefonon a legfrissebb messengerrel se engedi, míg másnak egy ócska szaron igen, mivel mint írtam a fiókhoz kötődik a beállítás. Ha valaki más a tiéden bejelentkezne akinek van neki ott is beadná.

2019. márc. 17. 23:01
 5/6 anonim válasza:
Ha fiókhoz kötődne akkor engedné úgy hogy átlépek egy másik fiókba, de nekem úgy se sikerült
2019. márc. 19. 11:47
 6/6 anonim ***** válasza:

Szólj haverodnak akinek van olyan, hogy jelentkezzen be az ő fiókjával, a te telefonodon és fog menni a dolog, legalább is neki beadja majd a sötét módot a te telefonodon.

Olvass el esetleg pár eredeti cikket, ahol írják, hogy még nem mindenkinél működik ez a funkció, de aki egyszer bekapcsolta egy készüléken, annak utána bárhol beadja.

Ez ugyan az amúgy, mint mikor bejött az új megjelenés. Ott is ugyan így ment a sírás, mert nem értették, hogy hogy van ez. Pl srác haverja bejelentkezett, neki az újat adta be, a srácnak meg a régit.

Ez azért van mert a felhasználói fiók tartalmazza ezt a frissítést, akiket "hozzá adtak a beta csoporthoz" azoknál megy bárhol, akiket nem azoknál várat még a dolog magára.

2019. márc. 19. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!