Mit kell újratöltött tintapatron esetében csinálni?
újratöltettem ismételten egy tintapatronomat a nyomtatóba és azt írja ki hogy nincsen behelyezve
mikor régen töltettem akkor az eladó elmondta hogy ilyenkor mit is kell csinálni hogy felismerje, de elfelejtettem
valaki tud segíteni? :S
canon
ez a baj a chipes patronokkal.
gyorsan kifogynak, és elképesztően drága a gyári.
vegyél inkább színes lézert, mert gazdaságosabb. Vagy ha sok képet nyomtatsz, akkor hőnyomtató.
egyébként, ha csak alkalmanként nyomtatsz színest, azt vidd fénymásoló szalonba vagy fényképészhez, és otthon nyomtass mono lézerrel, mert az emberek többségének csak fekete színű nyomtatásra van szüksége otthon
Már én sem emlékszem, hogy mit mondott neked az eladó.
Nálam az vált be, hogy beraktam egy másik patront, elindítottam vele a nyomtatót.
Aztán visszacserélve már elfogadta.
Nekem egy Canon Pixma 4300-as nyomtatóm van.
Miután ebbe is chipes patron kell a nyomtató érzékeli, ha üres a tartály és azt újratöltés után is üresnek fogja látni.
A nyomtatón van egy "újrakezd" vagy "lap behúzás" vagy vmi hasonló nevű gomb, amit 5mp-ig folyamatosan nyomva kell tartani. Ez után gond nélkül fog nyomtatni.
3. köszönöm
ezer pusssssz (K)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!