Milyen okosorat vegyek?
Samsung j5 2017 es telefonom van.
Szeretnek venni egy okosorat.
Annyi lenne a fontos, hogy lassam rajta ha hivnak ( nem tudom azt lehet e latni hogy ki), kijelezze ha irnak messengeren, viberen.
Tehat csak alap funkciok.
Max 15000 ert.
Koszonon a segitseget
Nekem Honor Band 4 van. Ebay-ről 8-10 ezerért rendelhető, itthon 15 ezer körül van. Ehhez is kell egy alkalmazást (Huawei Health) a telefonra telepíteni. Bármilyen alkalmazás értesítése beállítható. Értesítéskor rezeg.
Azért megvédeném a Xiaomit is. Van a családban telefon és Xiaomi Mi Band 3 óra is, és semmi probléma nincs egyikkel se, úgyhogy nyugodtan vehetsz olyat is. Nagyjából azt tudja, mint a Honor Band 4, csak nem színes a kijelzője.
köszönöm
tehát ha veszek egy ilyen órát akkor ezt összetudom kötni a telefonommal, és kiírja ki hív, ki írt nekem facen stb?
Inkább ilyet:
A Running változatot nem ismerem, ehhez teszteket kéne olvasni nézni. Ez futáshoz van inkább. A lényege ennek, hogy a cipőfűzővel a cipőre rögzíthető, így sokkal pontosabb információkat ad a futás intenzitásáról, lépések számáról, elégetett kalóriákról, stb.
Nekem nincs fészem, így azt nem tudom, hogy a nevet is kiírja-e, ha üzenet érkezik, vagy csak jelez. Híváskor biztos ír ki nevet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!