Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » 1. Hogy fotózzak szállodát,...

1. Hogy fotózzak szállodát, Mire kell figyelni? 2. Ha szeretnék, de nem tudok fényfestéssel fényképezni akkor hogy csináljam, hogy úgy is szép legyenek a képek? 3. Mire kell a legjobb fotó elkészìtéséhez?

Figyelt kérdés
(A gépem neve:Canon Powershot SX540 HS)
2019. márc. 15. 01:25
 1/4 anonim ***** válasza:
85%

1: Fordítsd a szálloda felé a kamerát, kapcsold be, nyomd le a gombot.

2: Akkor ne fess fényt. Anélkül is lehet szép fényképeket készíteni.

3: Meg kell tanulni fényképezni (esztétikai és technikai ismeretek, utómunka).

3+1: A kérdésedből alig derül ki, alig érthető, mit is szeretnél megtudni. Ha hasznos válaszra vársz, akkor vedd a fáradságot és tisztelj meg minket azzal, hogy értelmesen leírod, mit a célod, mert egy ilyen ideokádott karakterhalmaz alapján nehéz értelmes választ adni.

2019. márc. 15. 07:56
 2/4 anonim ***** válasza:
És mi az a fényfestés? Nagyon nem értem a kérdésedet.
2019. márc. 16. 00:12
 3/4 anonim ***** válasza:

A fényfestés több eszkó külömböző irányú, területű megvilágítással.

Sztem minél több teret próbálj befogni beltérben, lehetőleg ablak felől fotózva vagy ha ablak fele akkor mondjuk korai vagy esti órákban, hogy a belfény egyensúlyban legyen a külső fényekkel. Ha kell rendezd át a bútorokat, hogy ne legyenek nagyon üres vagy zsúfold részek a végeredményen. Én ajánlom, hogy használati tárgyakat kiegészítésként rakj a ide oda, hogy egy kis életszituáció is legyen a dologban. Kívülről meg hát az épület tájolása alapján döntenék, meg persze a környezet mikéntje, mikor van árnyék, honnan süt a nap, város közepén van vagy erdőben, hegytetőn.... Ebben így tényleg kevés infót adtál, meg hogy bárki is szakszerű tanácsot tudjon adni. De a fótósnak ez az egyik feladata, hogy spontán is tudjon működni. Majd úgy is kiadja, ha van hozzá szemed.

Én sosem fotóztam szállodát, de az eddigi hobbifotós tapasztalataim alapján én ezt csinálnám.

2019. márc. 16. 17:28
 4/4 anonim ***** válasza:
Bocs EXPO - :/ autogép...
2019. márc. 16. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!