Melyik alkalmazással lehet telefonról nyomon követni egy másik telefont? Ami ingyenes applikáció és jó is.
ebben nem fogunk segíteni
szegény pasi
Meg a jó ízlést is sérti és nagyon egyszerű jellemre utal.
De nem vagy egyedül sajnos, nem ritkák itt a hasonló jellegű / jellemű kérdések.
#6: Amennyiben be van kapcsolva az idővonal.
De továbbra is ízléstelen és főleg jogsértő másnak a személyes adatai között túrkálni.
Kit érdekel hogy jogsértő, most őszintén ha a Google tudhat róla akkor mas miért nem ?
Nekem a párom tudja a jelszót ha akarja megnézi. Nem vagyok én titkosügynök hogy ne lehessen tudni hogy merre járok
#8: Csak az a nagy különbség, hogy te tudsz róla és beleegyeztél, hogy a párod bármikor megnézheti, hogy merre jársz, de a kérdező a telefon tulajdonosának beleegyezése, sőt tudta nélkül akarja nyomonkövetni.
Ha nem érzed a kettő közötti különbséget, az elég szomorú.
"Kit érdekel hogy jogsértő, most őszintén ha a Google tudhat róla akkor mas miért nem ?"
Tipikus csordaszellem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!